27 Ocak 2008 Pazar

Telefon hatsız süper hızlı internet

Telefon hatsız süper hızlı internet
İstanbul-Ankara arasındaki fiber optik kablo işletmeciliği hakkını 10 yıl süreyle kazanan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi"nden yeraltına inmek için izin alan Bilişim şirketi Tellcom, ilk etapta Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy ve İzmir"deki fiber optik kabloları döşeme işlemini tamamladı. Tellcom"un tüketicilere sağladığı hizmet de Türkiye"de bugüne kadar bireysel kullanıcılara ulaşan en hızlı internet oldu.

SANİYEDE BİN ŞARKI HIZI

İnternet bağlantısının hızı 100 Mbit. 100 Mbit hızla her 1.5 dakikada bir DVD indirmek mümkün. Bir sanatçıya ait yaklaşık 1.000 şarkıyı internetten indirmek ise 1 saniye sürüyor. Türkiye"deki en hızlı internet bağlantısından 25 kat daha hızlı olan Tellcom"un yeni internet bağlantısı QUiKNETíin altyapısından ilk aşamada 40 bin kişi yararlanacak

Tellcom Hızlı İnternet

Sabit ücret ile 4 Mbps'ye kadar erişim hızlarına ulaşabilir; böylece mesajlaşma, eğlence, dosya paylaşımı gibi işlemlerinizi süratle gerçekleştirebilirsiniz.
Tellcom Hızlı İnternet'in sunduğu avantajlı modem seçenekleriyle ile internete bağlanırken, sabit hattınız ile telefon görüşmesi de yapabilirsiniz.

Ücretlendirme

Tellcom Hızlı İnternet standart ADSL tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Başvuru ve Destek

Tellcom Hızlı İnternet ve Tellcom İkili Paket hakkında detaylı bilgi almak ve/veya başvuru için 0 212 473 32 32 TELLCOM Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Daha ayrıntılı bilgi için: www.tellcomadsl.com

Kaynak: AKŞAM

Hiç yorum yok: